fbpx

FAQ’s

Algemeen

Op de beschrijvingspagina van elke box kan je voorproefje zien van wat er in jouw box zit. Alleen de wenskaarten van ‘Hello August’ kunnen verschillen per box, zodat je nooit dezelfde kaarten in je bus zal krijgen.

Category: Algemeen

Dat hangt af van doos tot doos. Voor de Spelbox heb je minimum 2 personen nodig om de spelletjes te kunnen spelen. Je kan de box zelfs met meer gebruiken. De ‘Tuinbox met kinderen’ heeft voldoende knutsel- en tuinmateriaal voor 2 kinderen en een oudere die helpt. We raden je aan om meerdere boxen te bestellen als je de activiteit met meerdere kinderen wil doen, of als delen niet zo eenvoudig is. Meerdere exemplaren van de ‘Tuin(to)maatjes diploma’ kan je gratis downloaden op onze website. Onze ‘Familiebox‘ kan gebruikt worden door het hele gezin, maar is gemaakt met het oog op een gezin van 2 kinderen en 2 volwassenen.

Category: Algemeen

We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om mensen samen te brengen, of het nu in de vorm van een box is of iets compleets anders. Momenteel kan je in onze webshop alvast de ‘Spelbox’, de ‘Familiebox‘ en de ‘Tuinbox’ kopen. Als dit aanbod uitgeput raakt kijken we naar mogelijkheden om een nieuwe box uit te brengen. Heb je nog ideetjes voor leuke boxen? Aarzel dan niet om het ons via de contactpagina te laten weten!

Category: Algemeen

Wat leuk dat je jouw box zou willen delen! Dat kan op twee manieren: ofwel geef je het als cadeau, wat ontzettend leuk is om te krijgen, ofwel deel je de inhoud van je box met iemand naar keuze en beleef je de leuke momenten samen.

Category: Algemeen

Je kan contact met ons opnemen via mail (info@shareabox.be), telefoon (0474/81.17.35) of de contactpagina. Na kantooruren kan je dringende vragen via Facebook stellen.

Category: Algemeen

Load More