fbpx

FAQ’s

Algemeen

Op de beschrijvingspagina van elke box kan je voorproefje zien van wat er in jouw box zit. Alleen de wenskaarten van ‘Hello August’ kunnen verschillen per box, zodat je nooit dezelfde kaarten in je bus zal krijgen.

Category: Algemeen

Dat hangt af van doos tot doos. Voor de Spelbox heb je minimum 2 personen nodig om de kaartspelen te kunnen spelen. Je kan de box zelfs met meer gebruiken: het vragenspel Vertellis kan gespeeld worden met 5 personen, het spel Qwixx zelfs met 8 personen. De ‘Tuinbox met kinderen’ heeft voldoende knutsel- en tuinmateriaal voor 2 kinderen en een oudere die helpt. We raden je aan om meerdere boxen te bestellen als je de activiteit met meerdere kinderen wil doen, of als delen niet zo eenvoudig is. Meerdere exemplaren van de ‘Tuin(to)maatjes diploma’ kan je gratis downloaden op onze website.

Category: Algemeen

Momenteel kan je in onze webshop enkel de ‘Spelbox’ en de ‘Tuinbox met kinderen’ kopen. Als dit aanbod uitgeput raakt hopen we volgend jaar nieuwe boxen uit te brengen. Heb je nog ideetjes voor leuke boxen? Aarzel dan niet om het ons via de contactpagina te laten weten!

Category: Algemeen

Je kan je box op twee manieren delen: ofwel geef je het als cadeau, ofwel deel je de inhoud met iemand naar keuze. Elke box bevat genoeg materiaal om de activiteit met twee te doen en wenskaarten van ‘Hello August’ om iemand uit te nodigen, om jouw geluksmoment te delen. In de ‘Spelbox’ zit bijvoorbeeld twee keer het kaartspel ‘Immunis’, zodat je er eentje kan weggeven. Of je kan de box ook voor jezelf houden… maar alles is toch leuker samen, neen?

Category: Algemeen

Je kan contact met ons opnemen via mail (info@shareabox.be), telefoon (0474/81.17.35) of de contactpagina. Na kantooruren kan je dringende vragen via Facebook stellen.

Category: Algemeen

Load More